top of page

Kedves Legkisebb Vásárlónk! 

Üdvözöllek a Zöld Tanya online babapiacán! :)

Örülök, hogy ellátogattál az oldalunkra.

online babapiac

Tudod, mi egy biokertészet vagyunk, ami azt jelenti, hogy nem használunk csúnya vegyszereket, hanem a természetességre törekszünk, hogy Te és a hozzád hasonló apróságok egészségesen tudjanak étkezni és szép nagyra nőhessenek. 

Neked még biztosan nem mond semmit, de talán a Anyunak és Apunak érdekes lehet, hogy már több, mint 10 éve ellenőrzött biogazdaságként működünk. Ez azt jelenti, hogy semmi mérgező anyagot nem használunk a finom zöldségek és gyümölcsök termesztése során. Ezt egy néni vagy egy bácsi rendszeresen ellenőrzi és minden évben kapunk egy szép papírt erről. Ezt a papírt tanúsítványnak hívják és Anyukádék meg is nézhetik, ide kattintva: Tanúsítvány

Emellett, képzeld, egy nagy autóval el is visszük hozzátok, amit Anyu megrendelt. Szóval, ha nem szerettél piacra járni és szívesebben töltöd azt az időt a játszótéren vagy más játékokkal, akkor jó helyen jársz. :)

 

Hogy könnyebb dolgotok legyen Anyuval a vásárlásnál, bal oldalon, a szűrőt használva rá tudsz kattintani az életkorodra és csak azokat az ételeket fogjátok látni, amit már megehetsz.

A listát a Magyar Védőnők Egyesületének ajánlása alapján állítottam össze. Ha a Te védőnénid vagy doktornénid mást ajánlott, mindenképpen rá hallgassatok. :)

Remélem ízleni fognak a termékeink! :)

!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.
bottom of page