top of page

Tájékoztatás az MPL Csomagküldés lehetőségéről

A Magyar Posta Zrt. (továbbiakban: MPL) általi kiszállítás telefonon, illetve e-mailben rendelhető meg. Ha a megrendelését az MPL-lel kívánod kiszállíttatni, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot a +36309985585-ös telefonszámon, vagy az info@zoldtanya.hu e-mial címen.

 

Általános tudnivalók:

Az MPL általi kiszállítás címenként legfeljebb 40 kg-os össztömegű megrendelésre vehető igénybe. Az ezt meghaladó össztömegű küldeményeket egy másik szolgáltató közreműködésével szállítjuk ki. 

Az MPL által nyújtott kézbesítési szolgáltatás esetén az utánvételi (a futárnak a helyszínen, a kézbesítéskor fizetendő) összeg legfeljebb 200.000 Ft lehet.

Az MPL által szállított küldemények feladása kizárólag előre egyeztetett időpontban történik, és a kézbesítés is hosszabb időt vehet igénybe a megszokott másnapi kézbesítésnél, ezért az MPL által szállított csomagokra GARANCIÁT NEM TUDUNK VÁLLALNI!

 

Az MPL által támasztott követelmények miatt a meghatározott szállítási díjakon felül minden feladott csomagra plusz díjat számolunk fel, csomagonként egységesen 1.090 Ft-ot, ami tartalmazza a szállítási díjon felül felmerülő egyéb költségeket.

Az MPL által meghatározott díjak a következők:

  • Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: 990 Ft

  • Háznál történő kézbesítés esetén: 

    • 0-10 kg-ig 1.990 Ft

    • 10-20 kg-ig 2.990 Ft

    • 20-40 kg-ig 5.990 Ft

Mivel az MPL súly alapján határozza meg a szállítási díjat, ezért -az áruink jellege miatt- csak a csomag összekészítése után tudjuk megmondani, hogy egy adott rendelés melyik sávba esik, mennyi lesz a kézbesítési díja!

További kérdés esetén kérjük, fordulj hozzánk bátran:


Bálint Tibor

+36309985584
info@zoldtanya.hu

bottom of page