top of page

Uborkás-őszibarackos kuszkusz saláta

Frissítő és könnyű, ez az uborkás-őszibarackos kuszkusz saláta tökéletes választás a nyári napokra. A lédús őszibarack és a ropogós uborka tökéletesen kiegészíti egymást, miközben a kuszkusz egy tápláló alapot biztosít. Egy kis citromlé és olívaolaj hozzáadásával ez az egyszerű saláta igazán ízletes és egészséges ebéd vagy vacsora lehet. Próbáld ki, és élvezd a friss, nyári ízeket!


Hozzávalók:


- 1 csésze kuszkusz

- 1 kg őszibarack

- 2 db kígyóuborka

- 1 főzőhagyma

- 1 vagy 2 gerezd fokhagyma ízlés szerint

- 2 evőkanál olívaolaj

- 1 evőkanál citromlé

- Só és bors ízlés szerint

- Friss menta vagy petrezselyem a díszítéshez








Elkészítés:


1. Készítsd el a kuszkuszt a csomagoláson található utasítás szerint.

2. Szeleteld fel az őszibarackot és a kígyóuborkát kis kockákra.

3. Aprítsd fel a főzőhagymát és a fokhagymát.

4. Keverd össze az őszibarackot, uborkát, főzőhagymát és fokhagymát a kuszkusszal.

5. Locsold meg citromlével és olívaolajjal, sózd és borsozd ízlés szerint.

6. Szórd meg friss mentával vagy petrezselyemmel a díszítéshez.


Jó étvágyat kívánunk!


Szerezd be a hozzávalókat a Zöld Tanya online biopiacán:



Comments


bottom of page