Egy egzotikus, melengető curry, amely telis-tele van zöldségek gazdag ízével. Egy csipet Ázsia a hideg napokon!

Hozzávalók (4 főre):
Burgonya: 0,3 kg
Sárgarépa: 0,3 kg
Petrezselyemgyökér: 0,25 kg
Karfiol: 0,3 kg
Sütőtök: 0,7 kg
Vöröshagyma: 1 fej
Fokhagyma: 2 gerezd
Kókusztej: 400 ml
Curry fűszerkeverék, só, bors
Olívaolaj
Elkészítés:
A vöröshagymát és a fokhagymát aprítsd fel, majd kevés olívaolajon pirítsd meg egy nagy serpenyőben vagy wokban.
A sütőtököt, burgonyát, sárgarépát és petrezselyemgyökeret vágd kockákra, és add a hagymás alaphoz. Pirítsd pár percig.
Öntsd fel a kókusztejjel, és keverd bele a curry fűszerkeveréket. Sózd, borsozd ízlés szerint.
Add hozzá a kisebb rózsákra szedett karfiolt, és lassú tűzön főzd, amíg minden zöldség megpuhul (kb. 20 perc).
Tálald főtt rizzsel vagy naan kenyérrel.
Jó étvágyat kívánunk :)
Szerezd be a hozzávalókat a Zöld Tanya online biopiacán: