top of page
Következő szállítások: Budapest, Érd és Diósd: 11. 08. (szombat) ⚫️ Szeged, Domaszék: 11. 10. (hétfő) ⚫️ országos GLS: 11. 12. (szerda)

Házhoz jön a biopiac!
Keresés


Mi történt a mezőgazdasággal az elmúlt 70 évben – és mit tehetünk ma másképp?
Az elmúlt 70 év mezőgazdasági forradalma rengeteget ígért, de mára a föld kifulladt, a falvak kiürültek, az étel elvesztette valódi ízét. Itt az idő visszatalálni a természethez – lépésről lépésre.


„A bio az, amit éjszaka permeteznek?” – Most lerántjuk a leplet a bio gazdálkodás nagy titkáról!
Sokak szerint a bio az, amit éjszaka permeteznek… De tényleg titokban fújjuk a növényeinkre a „csodaszereket”? Most elmondjuk, hogyan működik valójában a biogazdálkodás: vetésforgó, növénytársítás, természetes növényvédelem – és semmi fekete mágia! 🌱


🌍 Bio, öko, biodinamikus – mit jelentenek ezek valójában?
Mi a különbség a bio, az öko és a biodinamikus gazdálkodás között? Ebben a bejegyzésben közérthetően tisztázzuk a leggyakoribb félreértéseket, és elmondjuk, mit érdemes keresni a zöldséges kosárban – ha tényleg jót szeretnél.


Zelleres-burgonyás tócsnigolyók sült almával és céklás mártogatóval
Kívül ropogós, belül krémes zöldségfalatok – a sült alma édessége és a pikáns mártogatós új szintre emeli a megszokott tócsni hangulatát....


Fokhagymás-burgonyás rakott káposzta sajttal (Húsos és húsmentes verzió)
Egy krémes, laktató rakottas , amelyben a káposzta, burgonya és zeller tökéletes harmóniát alkot. Hozzávalók (4 főre): 1 kg fejes...


Céklás-almás saláta pirított dióval
Egy friss, ropogós saláta , ami tökéletes köret lehet, de önmagában is megállja a helyét. Hozzávalók (4 főre): 0,5 kg cékla 0,5 kg alma...


Sütőtökös káposztaleves batátával és burgonyával
Egy gazdag, ízes leves, amelyben a sütőtök édessége, a káposzta frissessége és a batáta lágysága tökéletes harmóniát alkot. Hozzávalók:...


Kelkáposztás-batátás tavaszi tekercs serpenyőben
Egy izgalmas, mégis egyszerűen elkészíthető fogás, amely a kelkáposzta roppanósságát és a batáta édességét ötvözi egy serpenyőben sült...


Kelkáposztás-batátás ragu fokhagymás burgonyával
Egy tartalmas, melengető egytálétel, amelyben a kelkáposzta és a batáta tökéletesen kiegészítik egymást, a fokhagymás burgonya pedig...


Fűszeres sült paszternák mézzel és rozmaringgal
A paszternák mézes-rozmaringos sült változata igazi ízbomba! A karamellizált édes íz és a friss rozmaring fűszeressége tökéletesen...
bottom of page
