top of page
Következő szállítások: Budapest, Érd és Diósd: 11. 08. (szombat) ⚫️ Szeged, Domaszék: 11. 10. (hétfő) ⚫️ országos GLS: 11. 12. (szerda)

Házhoz jön a biopiac!
Keresés


Ropogós zellerhasábok parmezánnal
A zeller új arcát mutatja ebben az ellenállhatatlanul ropogós fogásban! Kívül aranybarnára sült, belül lágyan omlós – a parmezán pedig...


Káposztás bableves
Egy tartalmas, magyaros leves, ami felmelegíti a testet és lelket! Hozzávalók (4 főre): 1 kisebb fej fejes káposzta 200 g száraz bab...


Káposztás-krumplis tócsni
A ropogós tócsni egy új szintre emelve! A káposzta frissességet, a burgonya pedig laktató textúrát ad ennek a finomságnak. Hozzávalók (4...


Tepsis rakott káposzta krumplival és gombával
Egy finom, húsmentes rakott egytálétel, amely laktató, mégis könnyed! Hozzávalók (4 főre): 1 kisebb fej fejes káposzta (kb. 500 g) 500 g...


Káposztás zöldségfasírt
Könnyed, de tápláló fogás, amely akár főételként, akár köretként is megállja a helyét. Ropogós kívül, puha belül! Hozzávalók (4 főre): 1...


Káposztás-burgonyás rakottas
Ez a rakott étel a káposzta és a burgonya harmonikus párosításával nyújt laktató és ízletes fogást, amely a család kedvence lehet....


Káposztás rétes
A káposztás rétes egy különleges és ízletes fogás, amely a ropogós tészta és a fűszeres káposztatöltelék tökéletes kombinációját nyújtja....


Kelkáposztás-céklás egytálétel batátával
Egy izgalmas és tápláló fogás, amelyben a kelkáposzta és a cékla tökéletesen kiegészítik egymást. Könnyű, mégis laktató, és tele van...


Savanyú káposztás batátás rakottas
A klasszikus rakott ételek újragondolva: a batáta édes íze tökéletes egyensúlyt ad a savanyú káposzta savasságához, egy rétegben sülve...


Céklás-batátás tócsni almás tejföllel
A tócsni mindig jó választás, de most egy különleges csavarral készítjük: a batáta édes íze és a cékla földes aromája remek párost alkot,...
bottom of page
